På DKK´s nationale udstilling i Ålborg D. 26 maj blev Gayla av Quantos endnu en gang BIR. Gipsygården´s Hera Good, Gipsygården´s Fella (langstockhåret) excellent!
Gipsygården´s Fella, en skøn langhåret tæve
Hera og Gerd´s datter i ringen
Hera tv. og Gayla th.
Inden ringen, skudprøve, Gayla nummer to fra venstre, Hera tredje fra venstre, Fella tredje fra højre.
 
Vinner sender en hilsen til Ånje, der pt. er på havet!
 
Alle hvalpe vokser fint, det er stadig svært, at sige en masse om farver og pels, men de er i hvert fald aktive og gør allerede et bravt forsøg på, at gå, hvilket dog som regel ender med de trimler omkuld igen. Der går ikke længe før de begynder at åbne øjnene og får deres første glimt af den store verden omkring dem. Der er blevet taget lidt billeder, der kommer på siden i løbet af de næste dage.
 
Både Zimba og Ravn gik i dag i fødsel. Indtil videre er alt gået fint, begge mødre tager sig godt af de små og det forløber stille og roligt. Mere info følger.
 
Gipsygården`s Eros reiste i dag til Sjælland for å gå de siste testene for å bli førerhund,, måtte alt bare gå fint for han der borte,, Vi ønsker han lykke til i Dansk Blindeforbund.
 
Samme weekend, som vi havde besøg af Ingar Andersson, var Gerd afsted på DKK´s opdrætterkursus, diplomet vil blive scannet ind på siden.