Gipsygården´s Gullit, har fået resultater på sine HD og AD billeder og det blev et flot B og 0. STORT tillykke til ejerne Tina Skov og Claus Olsen. På billedet, en ung Gullit i efteråret 2011.
 
Resultater fra udstillingen i Halden/Norge den 10.06.12 Dommer SV Dommer Freddy Steen Christensen Norge. Dommer elev Mona Sundt.

Gipsygården`s Gullit (Ghandi) 1.jk ck Exelent Cert BIM

Gipsygården`s Batu 1.auk 2.aukk ck exelent 3.bhk

Gipsygården`s Diddi 1.opkl 4.0pkk ck exselent 5.btk

Gipsygården`s Hope 1.jk 5.jkk exselent

Disse 4.hunde udgjorde Kennel Gipsygården`s opdrætterklasse, som blev BEDSTE OPDRÆTTER NR.1. med HP (første gang vi stiller)

Denne opdrætsklasse indeholder 2.hanner og 2 tæver i 4.kombinationer, med 3.fædre og 2.mødre hvor af begge tæverne er grå.

Så havde vi en langhåret med Gipsygården`s Ciller 1.opkl 1opkk ck exselent cert BIR

og til sidst Gayla av Quantos 1.auk 3.aukk ck exselent 3.btk

Sikken en dag for Kennel Gipsygården!
Gipsygården´s Ciller med sine flotte præmier (billede taget af Tina Skov).
Gipsygården´s Gullit med alle sine præmier (billede taget af Tina Skov).
 
Picture
Så er der nye billeder af begge hvalpekuld og lidt update. De er rigtig ved at blive store og frække, nu varer det ikke længe inden de begynder, at udforske verden for alvor.

 
På DKK´s nationale udstilling i Ålborg D. 26 maj blev Gayla av Quantos endnu en gang BIR. Gipsygården´s Hera Good, Gipsygården´s Fella (langstockhåret) excellent!
Gipsygården´s Fella, en skøn langhåret tæve
Hera og Gerd´s datter i ringen
Hera tv. og Gayla th.
Inden ringen, skudprøve, Gayla nummer to fra venstre, Hera tredje fra venstre, Fella tredje fra højre.
 
Vinner sender en hilsen til Ånje, der pt. er på havet!
 
Alle hvalpe vokser fint, det er stadig svært, at sige en masse om farver og pels, men de er i hvert fald aktive og gør allerede et bravt forsøg på, at gå, hvilket dog som regel ender med de trimler omkuld igen. Der går ikke længe før de begynder at åbne øjnene og får deres første glimt af den store verden omkring dem. Der er blevet taget lidt billeder, der kommer på siden i løbet af de næste dage.
 
Både Zimba og Ravn gik i dag i fødsel. Indtil videre er alt gået fint, begge mødre tager sig godt af de små og det forløber stille og roligt. Mere info følger.
 
Gipsygården`s Eros reiste i dag til Sjælland for å gå de siste testene for å bli førerhund,, måtte alt bare gå fint for han der borte,, Vi ønsker han lykke til i Dansk Blindeforbund.
 
Samme weekend, som vi havde besøg af Ingar Andersson, var Gerd afsted på DKK´s opdrætterkursus, diplomet vil blive scannet ind på siden.
 
I weekenden havde vi træningsweekend med Ingar Andersson fra Norge, alle hundene gjorde det rigtig godt og fik studeret deres ABC! Her er et par billeder:
Tv. Vinner av Quantos, th. Vinners søn Gipsygården´s Batu, begge nød at "lege" med Ingar.